Private workshops

Ik wil graag met je delen hoe kruiden mij al jaren verwonderen en ondersteunen. Daarom wil ik je meenemen op avontuur langs mijn favoriete kruiden! We gaan de kruiden ontdekken en we gaan er op een praktische en leuke manier mee aan de slag. Hoe ziet ze eruit? Waar kun je haar vinden? Wat is haar geschiedenis? Welke geneeskrachtige eigenschappen bezit ze? Hoe en wanneer zet je haar in? Deze vragen behandelen we omzet kruid te doorgronden. Daarnaast gaan we de kruiden letterlijk voelen, proeven, ruiken en er iets praktisch mee doen.

In verband met het Corona virus ben ik op zoek gegaan naar een veilige manier om een workshop te geven waarbij toch ruimte is voor persoonlijk contact en aandacht. Daar is uit voort gekomen dat ik vanaf augustus 2020 workshops geef in een kleine groep.

Je geeft je op met twee personen (derde persoon eventueel in overleg). De workshop vindt plaats bij mij thuis (eventueel bij mooi weer in de tuin of veranda) of wellicht op locatie?

Hoe werkt het?
Boek hieronder je workshop door deze aan te kopen. Je boekt per persoon (€42,50 p.p.). Daarna gaan we in overleg om een mooie datum uit te kiezen waarop de workshop kan plaatsvinden.

Wat krijg je? 
Een mooie workshop waar heel veel tijd is voor persoonlijke ruimte, tijd en aandacht! Je leert in een fijn en klein groepje die je zelf hebt uitgekozen. We maken mooie producten en leren over de kruiden!

Je kunt een keuze maken uit onderstaande workshops. Zijn er andere of specifieke wensen? Neem dan even contact met me op via de contactpagina.