Custom made..

Kruidenproduct op maat

‘Herbal medicine is man’s rightful medicine: The powers of herbs cannot be denied…’

Juliette de Bairacli Levy

Wil je weten op welke manier kruiden je kunnen ondersteunen in jouw proces? Ben je op zoek naar kruiden die jou inwendig of uitwendig kunnen helpen bij klachten? Ik ga graag met jou op avontuur in de wonderlijke plantenwereld! 

Hoe werkt het?

Op deze pagina kun je kiezen uit twee opties. Ik kan een heilzame thee voor je maken en/of  een plantbased zalf of olie. Na je bestelling neem ik contact met je op en gaan we samen op onderzoek..


Wat kun je verwachten?

Ik maak een mooi kruidenproduct met natuurlijke ingrediënten die jou kunnen ondersteunen. Daarbij gebruik ik mijn kennis en expertise als kruidengeneeskundige.

Ik werk zo veel mogelijk met biologische producten en ecologische verpakking/ materialen.  De kruidenolie maak ik van een maceraat van bio kruiden in een biologische basis olie. Bij een zalf wordt deze kruidenolie gemengd met een was (plantaardig). Eventueel voeg ik hier nog etherische olie aan toe.


Nog even dit…..

Ik ben geen vervanger voor een arts en raad je altijd aan om eerst naar een arts te gaan als je twijfelt over klachten, bij langdurige klachten of bij terugkerende klachten. Kruiden zijn geen vervanger voor medicijnen maar een ondersteuning voor je lijf en geest.