Kruidenproduct op maat

Kruidenproduct op maat

Heb je een klacht en vraag je je af hoe en op welke manier kruiden je kunnen ondersteunen? Dan kan kruidenzusje een op maat gemaakte kruidenproduct aanbieden in de vorm van thee kruiden mix, kruidenolie of kruidenbalsem of een combinatie hiervan.


Hoe werkt het?

Klik onderaan deze pagina op het gewenste product. Daarna zal ik contact met je opnemen en vraag ik naar je wensen. Daarna geef ik informatie op welke manier de kruiden je kunnen ondersteunen.

Heb je andere wensen dan een olie, zalf, elixer of thee? Neem dan gerust contact met me op via de contact pagina!


Wat kun je verwachten?

Ik maak een mooi kruidenproduct met natuurlijke ingrediënten die jou kunnen ondersteunen. Daarbij gebruik ik mijn kennis en expertise als kruidengeneeskundige.

De kruiden koop ik biologisch en de mix wordt speciaal voor jou samengesteld. De kruidenolie maak ik  van een maceraat in biologische basis olie. Bij een zalf wordt deze kruidenolie gemengd met een was (plantaardige was of bijenwas). Eventueel voeg ik hier nog etherische olie aan toe.

Zo nodig heb ik meer informatie nodig om onderzoek te doen welke kruiden jou kunnen ondersteunen. Ik kan bijvoorbeeld vragen welke medicatie je gebruikt.  Met deze informatie ga ik zorgvuldig en objectief om. Het maken van een op maat gemaakt product vergt uiteraard tijd. De producten worden binnen twee weken verzonden.


Ik ben geen vervanger voor een arts en raad je altijd aan om eerst naar een arts te gaan als je twijfelt over klachten, bij langdurige klachten of bij terugkerende klachten. Kruiden zijn geen vervanger voor medicijnen maar een ondersteuning voor je lijf en geest.

 

Wil je een product nabestellen? Laat dan je bericht achter!

14 + 11 =