Workshops

Kruidenworkshop

Ik wil graag met je delen hoe kruiden mij, en mijn kids, al jaren ondersteunen bij allerlei kwalen. Daarom wil ik je meenemen op avontuur langs mijn favoriete kruiden! We gaan de kruiden ontdekken en we gaan er op een praktische en leuke manier mee aan de slag! Doe je mee?

Er zijn 6 plekjes per workshop dus schrijf je op tijd in!

UPDATE: IVM Corona virus worden er andere data gepland voor de workshops!

Agenda


Woensdag 1 april:

Workshop Kruidenverdieping 


Woensdag 8 april:

Workshop Kruid en Kind


Woensdag 13 mei

Workshop Kruidenverdieping


Woensdag 26 augustus

Workshop Natuurlijke huidverzorging met kruiden. 

 

Workshop Kruidenverdieping

Workshop Kruidenverdieping In de workshop  kruidenverdieping wil ik je graag inspireren en vertellen hoe kruiden je kunnen ondersteunen in jouw leven. Aan de hand van bijzondere en heilzame kruiden maak je kennis met kruidengeneeskunde. Misschien is het een kruid wat...

Lees meer

Workshop Kruid en Kind

In deze workshop kun je leren hoe je kruiden in kunt zetten bij onschuldige kwalen bij kinderen. We gaan in op beginnende ziektes, hun functie en hoe we het kind kunnen ondersteunen hierbij. Daarnaast behandelen we welke kruiden je in kunt als eerste hulp bij kinderen.

Lees meer

Workshop op maat? 

Kruidenworkshop op maat

Wil jij met een een groep (minimaal 4 personen) een workshop op maat laten maken? Leuk als verdieping met vrienden of familie, als teamuitje of babyshower?  Dat kan! Neem dan contact op via de contact pagina. Dan bespreken we samen de wensen en mogelijkheden!

Lees meer

beoordelingen

Wees de eerste om “Workshop Natuurlijke huidverzorging met kruiden – woensdag 26 augustus 9.30 uur -11.30 uur” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.