Kruidenworkshop

Prive Kruidenworkshop

 

Ik wil graag met je delen hoe kruiden mij al jaren verwonderen en ondersteunen. Daarom wil ik je meenemen op avontuur langs mijn favoriete kruiden!

We gaan de kruiden ontdekken en we gaan er op een praktische en leuke manier mee aan de slag. Hoe ziet ze eruit? Waar kun je haar vinden? Wat is haar geschiedenis? Welke geneeskrachtige eigenschappen bezit ze? Hoe en wanneer zet je haar in? Deze vragen behandelen we om het kruid te doorgronden.

Daarnaast gaan we de kruiden letterlijk voelen, proeven, ruiken en er iets praktisch mee doen. Maak bijvoorbeeld een mooi kruidenelixer of een heerlijk voedende bodybar!

 

Geneeskracht uit de natuur!

Leer alles over hoe je prachtige natuurlijke producten maken met de kracht van planten!

Maak plantaardige (Vegan) producten en leer alles over de werking van kruiden!

 

 

 

 

Hoe werkt het?

Boek hieronder je workshop door deze aan te kopen. Je boekt per persoon (€45 p.p.). Daarna gaan we in overleg om een mooie datum uit te kiezen waarop de workshop kan plaatsvinden en wat jullie precies willen leren. De basis workshop bestaat uit het maken van jouw persoonlijke kruidenelixer en een plantaardige herbal body bar (kruidenzalf).

Je geeft je op met een eigen groep.. De workshop vindt plaats bij mij thuis (eventueel bij mooi weer in de tuin of veranda) of wellicht op locatie?

Heb je speciale wensen of aanvragen? Laat het me weten! Dan stellen we samen een mooie workshop samen!

Wat krijg je?

Een mooie workshop waar heel veel tijd is voor persoonlijke ruimte, tijd en aandacht! Je leert in een fijn en klein groepje die je zelf hebt uitgekozen. We maken mooie producten en leren over de geneeskracht van kruiden!

OP LOCATIE

Ben je geinteresseerd in een workshop op locatie of een workshop voor een grotere groep? Neem dan contact met me op via de contactpagina en dan bespreken we de mogelijkheden!

Kruidenworkshop 

Geneeskrachtige planten in de zomer!

Op zaterdag 16 juli organiseren Femke Kempkes (beeldend kunstenaar) en ik een mooie workshop over de geneeskrachtige planten in de zomer! 

OP LOCATIE

 

 

 

 

 

KRUIDENZUSJE IS OP VAKANTIE TOT EN MET 23 AUGUSTUS!

DAARNA WORDEN ALLE BESTELLINGEN WEER VERZONDEN!