KRUIDENPRODUCT OP MAAT

Heb je een klacht en vraag je je af hoe en op welke manier kruiden je kunnen ondersteunen? Heb je een vraag over hoe kruiden jouw kind kunnen ondersteunen? 

Je hebt de keuze: 

  • Compleet pakket; dan gaan we inwendig en uitwendig met kruiden aan de slag.
  • Uitwendig advies; een zalf of olie op maat (plantaardig!)

Hoe werkt het?

Klik onderaan deze pagina op het gewenste product. Daarna zal ik contact met je opnemen en vraag ik naar je klachten en wensen. Daarna geef ik informatie op welke manier de kruiden je kunnen ondersteunen.


Wat kun je verwachten?

Ik maak een mooi kruidenproduct met natuurlijke ingrediënten die jou kunnen ondersteunen. Daarbij gebruik ik mijn kennis en expertise als kruidengeneeskundige.

De kruiden koop ik biologisch en de mix wordt speciaal voor jou samengesteld. De kruidenolie maak ik  van een maceraat in biologische basis olie. Bij een zalf wordt deze kruidenolie gemengd met een was (plantaardige was). Eventueel voeg ik hier nog etherische olie aan toe.

Zo nodig heb ik meer informatie nodig om onderzoek te doen welke kruiden jou kunnen ondersteunen. Ik kan bijvoorbeeld vragen welke medicatie je gebruikt.  Met deze informatie ga ik zorgvuldig en objectief om. Het maken van een op maat gemaakt product vergt uiteraard tijd. De producten worden binnen twee weken verzonden.


Ik ben geen vervanger voor een arts en raad je altijd aan om eerst naar een arts te gaan als je twijfelt over klachten, bij langdurige klachten of bij terugkerende klachten. Kruiden zijn geen vervanger voor medicijnen maar een ondersteuning voor je lijf en geest.