Winter 

Cappuccino 

Gember, Kaneel, Steranijs, Sinaasappel en Kruidennagel

Maak je eigen prachtige cappuccino voor de feestdagen! Superverwarmend, kruidig en heell erg lekker!

BENODIGDHEDEN

  • 500 ml sojamelk
  • 1 kaneel stokje
  • 1 theelepel kruidennagel
  • halve verse sinaasappel of 1 eetlepel gedroogde schil
  • 2 x steranijs
  • 2 plakjes gember of 1 theelepel gedroogd. 

AAN DE SLAG

Verwarm de sojamelk met sinaasappel, kaneel, kruidnagel, steranijs en gember in een pan. Verwarm tot het bijna kookt, zet de warmtebron dan uit, en laat dan 15 minuten trekken. Zeef de kruiden dan uit de melk en mix dan tot een heerlijke cappuccino!

 

KRUIDENZUSJE IS OP VAKANTIE TOT EN MET 23 AUGUSTUS!

DAARNA WORDEN ALLE BESTELLINGEN WEER VERZONDEN!