Workshop @ kruidenzusje!

kamille olie

Kruidenworkshop

 

Ik wil graag met je delen hoe kruiden mij al jaren verwonderen en ondersteunen. Daarom wil ik je meenemen op avontuur langs mijn favoriete kruiden!

We beginnen de workshop met een kleine introductie in de Kruidengeneeskunde! Waar vindt de kruidengeneeskunde zijn oorsprong? Wat zijn de basisprincipes? Wat zijn de basisrecepten? Je krijgt het allemaal mee!

Daarna gaan we de kruiden ontdekken en we gaan er op een praktische en leuke manier mee aan de slag. Hoe ziet ze eruit? Waar kun je haar vinden? Wat is haar geschiedenis? Welke geneeskrachtige eigenschappen bezit ze? Hoe en wanneer zet je haar in? Deze vragen behandelen we om het kruid te doorgronden. In mijn tuin staan vele planten die we bespreken en daar kun je ze dus allemaal live bekijken!

Daarnaast gaan we de kruiden letterlijk voelen, proeven, ruiken en er iets praktisch mee doen. 

We maken in elke workshop iets voor uitwendig en inwendig gebruik! Om te beginnen leer ik je hoe je heel simpel een voedende en plantaardige Body lotion bar kunt maken op basis van een geneeskrachtige olie en een plantaardige was. Een methode die je later zelf heel makkelijk thuis opnieuw kunt maken! Daarnaast gaan we een kruidenelixer maken op basis van appelazijn en de kruiden die op dat moment in hun kracht staan! 

 

Geneeskracht uit de natuur!

Leer alles over hoe je prachtige natuurlijke producten maken met de kracht van planten!

Maak plantaardige (Vegan) producten en leer alles over de werking van kruiden!

 

 

 

 

 

 

 

 

How it Works

Plan Your Visit

vijrHoe werkt het?

Boek hieronder je workshop door deze aan te kopen. Je boekt per persoon (€55 p.p.). Daarna gaan we in overleg om een mooie datum uit te kiezen waarop de workshop kan plaatsvinden. Wil je contant betalen? Dan vraag ik een aanbetaling van €17,50 per persoon. Kies in het bestelproces voor bankoverschrijving en dan heb je de mogelijkheid om dit over te maken.

De workshops kunnen gegeven worden op maandag, dinsdag of vrijdag (vrijdag is beperkt) vanaf 10.00 uur.

Je geeft je op met een eigen groep vanaf twee personen. De workshop vindt plaats bij mij thuis (eventueel bij mooi weer in de tuin of veranda) of wellicht op locatie (vanaf 8 personen)?

De basis workshop bestaat uit het maken van jouw persoonlijke kruidenelixer en een plantaardige lotion bar.

Wil je alleen een workshop komen volgen of graag in het weekend? Dan verwijs ik je naar de dagworkshops die gegeven worden op het Beeldeneiland in de Kwakel. Meer informatie en data staan op de homepage.

 

 

Wat krijg je?

Een mooie workshop waar heel veel tijd is voor persoonlijke ruimte, tijd en aandacht! Je leert in een fijn en klein groepje die je zelf hebt uitgekozen. We maken mooie producten en leren over de geneeskracht van kruiden!

Workshop op locatie

Ben je geïnteresseerd in een workshop op locatie voor een grotere groep? Neem dan contact met me op via de contactpagina en dan bespreken we de mogelijkheden!

SHOP

Klik op het product om de workshop te kopen!

 

Wat een geweldig leerzame workshop was het. Echt genoten, wat een grote gezonde kracht je kunt halen uit een kleine kruiden tuin!! Echt zo leuk dat ik doorga naar de jaaropleiding!! Echt een aanrader volg eerst een workshop ervaar en je bent om!! Echt super leuk!!

Sammy