Workshop: Geneeskrachtige planten in de zomer!

Kruidenworkshop 16 juli 10:00- 16:00 uur

Ga je mee naar een prachtig natuurlijk eiland om op zoek te gaan naar geneeskrachtige planten? Na de succesvolle ‘Lente editie’ hebben we nu een mooie ‘Zomer editie’ samengesteld! Op deze dag duiken we in de geweldige planten die in helemaal in hun kracht staan in de zomer! We gaan ze bekijken, je leert welke geneeskrachtige werking ze hebben en wat je ermee kunt maken op geneeskrachtig en culinair gebied! 

Natuurlijk gaan we ook lekker aan de slag! We gaan een mooie olie en bodybar maken voor je huid en we maken een mooie geneeskrachtige elixer! 

 

 

Geneeskracht uit de natuur!

Leer alles over hoe je prachtige natuurlijke producten maken met de kracht van planten!

Maak plantaardige (Vegan) producten en leer alles over de werking van kruiden!

We verzamelen en maken samen een heerlijke plantaardige lunch van het land!

Wie, wanneer, waar en hoe?

Datum: 16 juli

De workshop duurt van 10:00 uur tot 16:00 uur.

Het vindt plaats op het Beeldeneiland in de Kwakel. Parkeren kan op de Dwarsweg en daarna varen we met de heen en weerboot over naar het eiland.

De workshop wordt gegeven door Femke Kempkes (woonachtig op het eiland, beeldend kunstenaar en vol kennis over natuurlijk leven) en natuurlijk door mij (Pauline, Kruidenzusje).

Kosten zijn 75 euro inclusief alle materialen en lunch!

Geef je op voor de workshop door het product aan te kopen of stuur een mail via de contactpagina!

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.