Voor wie.. welke zalf?

KIES DE JUISTE ZALF!

De kruidenzalven van Kruidenzusje bevatten een laag gehalte aan etherische olie en zijn mede daardoor geschikt voor je gezicht, lichaam en voor iedere leeftijd!

De Sweet balm is geschikt voor het ‘problematische huidtype’…. Deze lieve zalf bevat zuiverende, uittrekkende, helende, stillende en kalmerende kruiden. Ze is geschikt voor alle leeftijden! Het is een plantaardige (vegan) zalf en zit verpakt in een bruinglazen potje met schroefdeksel. Haal telkens met een schone vinger wat zalf uit het potje en breng twee keer per dag aan op de aangedane huid. Heb je vragen? Stel ze via de contactpagina!

De Goudsbloemzalf is een zalf die je gewoon altijd bij je wilt hebben. Een echte basis alleskunner. In deze zalf zit meer Goudsbloem verwerkt dan bij de Sweet balm en daardoor voornamelijk zuiverend en herstellend. Ze ondersteund de hydratatie van de huid en houdt de huid soepel. Je gebruikt deze zalf van top tot teen. Van dagcrème tot nachtcrème, van billenzalf tot handcrème, van lippenbalsem tot voetenbalsem…. en ze ruikt heerlijke naar lavendel….

Sint Janskruid balsem is verwarmend en ondersteunend de circulatie. Een goede bondgenoot voor spieren, zenuwen, gewrichten! St. janskruid wordt ook wel gebruikt voor ongemakken op de huid na de bevalling wanneer je lichaam, na een fantastische groei, weer terugkomt in oorspronkelijke vorm. Goed voor huid en tepels! Daarnaast  heft Sint janskruid balsem energieblokkades op. St. Jans kruid past bij de zonnevlecht.(chakra punt vlak boven je navel). Ervaar je dat je hier spanning opslaat? Masseer dit punt  elke dag dan met een beetje St. Janskruid balsem in en ervaar rust en ontspanning in je buikgebied.

Alle zalven bij Kruidenzusje zijn gemaakt van een basisolie, één of meerdere kruiden, een plantaardige was en eventueel wat etherische olie. That’s it! Geen water, geen hulpstoffen enz.. Dus altijd een mooie voedende vette zalf!

Nog even dit over de etherische olie; Kruidenzusje gebruikt heel weinig etherische olie, vaak 1 %. Het geeft net een fijne geur en een extra werking. Echter zijn er voor het verkrijgen van etherische olie erg veel bloemen nodig en dat kan ten koste van de bijen gaan… Dus zuinig aan…Verwacht dus geen spetterende geur die je op afstand ruikt maar eerder een verfijnde geur…