Online Workshops

Online Kruidenworkshops

 

Ik wil graag met je delen hoe kruiden mij, en mijn kids, al jaren ondersteunen bij allerlei kwalen. Daarom wil ik je meenemen op avontuur langs mijn favoriete kruiden! Doe mee vanuit huis met een online workshop over geneeskrachtige kruiden! Leer en verdiep je thuis in de magische kruidenwereld en ga er direct mee aan de slag!

Klik op onderstaande workshops voor meer informatie per workshop!

 

Leer vanuit huis alles over de geneeskracht van kruiden!

ONLINE WORKSHOP

KRUIDEN voor KINDEREN

In deze online workshop kun je leren hoe je kruiden in kunt zetten bij onschuldige kwalen bij kinderen. Je krijgt een schat aan informatie en leert in welke situatie welk kruiden het beste ingezet kan worden.  We gaan in op  KNO klachten, EHBO en spanning en slaapproblemen.  Daarnaast ga je je verdiepen in een aantal mooie kinderkruiden met behulp van informatiebladen. Tot slot volgen er leuke recepten waar je zelf mee aan de slag kunt!

ONLINE WORKSHOP 

HERFST & WINTER

 

Ga mee op reis langs prachtige kruiden die je kunnen ondersteunen tijdens de koude wintermaanden! Verdiep en leer alles over de geneeskracht van prachtige verwarmende en opbouwende kruidenPluk Meidoornbessen en Rozenbottels… Met behulp van overzichtelijke  recepten maak je heerlijke dranken, een verwarmende olie, een voetenbad,  een verruimende stoombad en nog veel meer!

♥ Leer gemakkelijk vanuit je warme huis!

♥ Verbind je met de natuur!

♥ Maak kennis met kruidengeneeskunde!

♥ Verdiep en verbind je met de prachtige kruiden!

♥ Maak prachtige kruidenbrouwsels met behulp van makkelijke recepten!