Online Workshops

Online Kruidenworkshop

‘Helende kruiden voor kinderen’

Doe mee vanuit huis met een online workshop over helende kruiden bij kinderen! Ik wil graag met je delen hoe kruiden mij, en mijn kids, al jaren ondersteunen bij allerlei kwalen. Daarom wil ik je meenemen op avontuur langs mijn favoriete kruiden!

Kruiden en kinderen.. wat een mooie combinatie. Ik zet al jaren mijn favoriete kruiden in voor mijn kinderen bij allerlei kwalen. Ze vinden het heel fijn om thee te drinken waardoor ik mijn kruiden altijd goed in kan zetten. In het najaar maak ik altijd een hoestdrankje die zowel slijmoplossend, verzachtend en weerstandsverhogend werkt. Soms zegt ze.. mam ik heb oorpijn.. en dan pak ik meteen mijn smalle weegbree tinctuur en dan weet ik.. het komt  goed.

Wat kun je leren?

In deze online workshop kun je leren hoe je kruiden in kunt zetten bij onschuldige kwalen bij kinderen.

In de lessen ga ik in op beginnende ziektes, hun functie en hoe we het kind kunnen ondersteunen hierbij. Daarnaast behandelen we welke kruiden je in kunt als eerste hulp bij kinderen.

Tot slot krijg je twee recepten  om zelf een mooie Kruidensiroop en een mooie Goudsbloemolie te maken. Dit is een mooie manier om kruiden inwendig in te zetten bij kinderen.

Al deze kennis kun je natuurlijk voor je kids gebruiken, maar het is uiteraard ook van toepassing op volwassenen!

Hoe werkt het?

Koop deze workshop en maak een account aan. Dan zal ik zorgen dat je kunt inloggen bij het kopje        ‘online cursus Helende kruiden voor Kinderen’ . Daarna kun je aan de slag met de theorie.

Wat krijg je?

  • Een mooi pakket aan kennis!
  • Via de brievenbuspost zal ik zorgen dat je een zakje met gedroogde kruiden (vlier, salie en tijm) krijgt om de kruidensiroop te maken!

Je zorgt zelf voor schone glazen flesjes en wat simpele benodigdheden zoals een zeef, pan, suiker enz.

Heb je vragen? Neem contact met me op via de contact pagina!

 

 

beoordelingen

Wees de eerste om “Workshop ‘Natuurlijke huidverzorging met kruiden‘” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.