Online Workshop ‘Helende kruiden voor kinderen’ 

ONLINE WORKSHOP

HELENDE KRUIDEN VOOR KINDEREN

 

Ondersteun je kind met de geneeskracht van kruiden!

Kruiden en kinderen.. wat een mooie combinatie. Ik zet al jaren mijn favoriete kruiden in voor mijn kinderen bij allerlei kwalen. Ze vinden het heel fijn om thee te drinken waardoor ik mijn kruiden altijd goed in kan zetten. In het najaar maak ik altijd een hoestdrankje die zowel slijmoplossend, verzachtend en weerstandsverhogend werkt. Soms zegt ze.. mam ik heb oorpijn.. en dan pak ik meteen mijn smalle weegbree tinctuur en dan weet ik.. het komt  goed!


 

Wil jij ook weten wat je kind om je kind te ondersteunen met kruiden? Volg dan nu makkelijk vanuit huis een workshop! Leer alles over onschuldige kinderkwalen, KNO klachten, EHBO kruiden en wat je kan doen in tijdens van spanning en overprikkeling!

 

Wat leer je allemaal in deze workshop?

KRUIDEN voor KINDEREN

In het eerste gedeelte leer je eerst de basis van kruidengeneeskunde. Hoe maak je bijvoorbeeld een lekkere kruidenthee? Daarna krijg je alle informatie over onschuldige kinderkwalen en welke kruiden je hiervoor kunt inzetten! Welke kruiden kun je bijvoorbeeld in een EHBO kruidenkistje doen? Ook krijg je nog mooie kruidentips bij spanningen en slaapproblemen!

KRUIDENVERDIEPING

In de ‘Kruidenverdieping’ ga je je verdiepen en verbinden met prachtige uitgewerkte kruiden! Hoe zien ze eruit? Wat is hun geschiedenis? Wat is de geneeskrachtige werking? Op welke manier kun je deze kruiden inzetten? Je leert het allemaal in de Kruidenverdieping!

RECEPTEN

In de recepten ga je zelf aan de slag en maakt je stap voor stap mooie kruidenmiddelen voor je kind. Maak een heerlijke heilzame kruidensiroop, een kruiden olie en een rustgevende kamille melk! 

Wat levert het jou op?

 

♥ Weet welke prachtige kruiden jouw kind kunnen ondersteunen!

♥ Leer gemakkelijk vanuit je warme huis!

♥ Verbind je samen met je kind met de natuur!

♥ Maak kennis met kruidengeneeskunde!

♥ Verdiep en verbind je met de prachtige kruiden!

♥ Maak prachtige kruidenbrouwsels met behulp van makkelijke recepten!

Praktische informatie


 

Hoe werkt het?

Bestel de workshop door hiernaast op het product te klikken! Wanneer je deze workshop hebt gekocht krijg je zo snel mogelijk een melding in je mail ‘bestelling voltooid’ . In die mail zitten de links waarbij je alle informatie kunt opslaan op elk gewenst apparaat. Uiteraard heb je ongelimiteerd toegang tot alle informatie!

 


 

Heb je vragen? Kom je ergens niet uit? Stel je vragen gerust via de contactpagina!

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.