KRUIDENWORKSHOP WINTERTIME

Prive Kruidenworkshop

WINTERTIJD!

Kom je de winter bij me vieren??

De tijd van kou, weerstand verhogen, griepjes en verkoudheden is aangebroken! Wow! Wat kunnen kruiden je goed ondersteunen in deze tijd. Ik hoor zoveel mensen zeggen; ‘Ik heb het gewoon altijd koud…Mijn handen worden niet warm…Ik heb altijd koude voeten..’

Tijd om je verwarmen met kruiden en je weerstand te verhogen! Ik begin de workshop altijd met een kleine introductie in de kruidengeneeskunde. Wat is de achtergrond? Met welke basisrecepten kun je aan de slag? Wat zijn goede boeken en goede webshops?

We gaan de kruiden ontdekken en we gaan er op een praktische en leuke manier mee aan de slag. Hoe ziet ze eruit? Waar kun je haar vinden? Wat is haar geschiedenis? Welke geneeskrachtige eigenschappen bezit ze? Hoe en wanneer zet je haar in? Deze vragen behandelen we om het kruid te doorgronden.

Daarnaast gaan we de kruiden letterlijk voelen, proeven, ruiken en er iets praktisch mee doen. We maken altijd iets voor uitwendig en inwendig gebruik.

In de wintereditie zijn er de volgende opties;

Uitwendig

Luchtwegenbalsem of een verwarmende olie.

Inwendig

Weerstandelixer of kruidensiroop.

Je geeft je voorkeuren aan als je de workshop boekt bij ‘opmerkingen’. 

Geneeskracht uit de natuur!

Leer alles over hoe je prachtige natuurlijke producten maken met de kracht van planten!

Maak plantaardige (Vegan) producten en leer alles over de werking van kruiden!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe werkt het?

Boek hieronder je workshop door deze aan te kopen. Je boekt per persoon (€52.50 p.p.). Daarna gaan we in overleg om een mooie datum uit te kiezen waarop de workshop kan plaatsvinden.

Je geeft je op met een eigen groep vanaf twee personen. De workshop vindt plaats bij mij thuis.

Wil je alleen een workshop komen volgen? Dat kan natuurlijk ook! Wel wordt er dan een toeslag van €10 euro gerekend. Neem in dat geval even contact me op via de contact pagina.

Wat krijg je?

Een mooie workshop waar heel veel tijd is voor persoonlijke ruimte, tijd en aandacht! Je leert in een fijn en klein groepje die je zelf hebt uitgekozen. We maken mooie producten en leren over de geneeskracht van kruiden!

Klik op het product om je workshop te boeken!

 

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.