Custom made..

Kruidenproduct op maat

‘Herbal medicine is man’s rightful medicine: The powers of herbs cannot be denied…’

Juliette de Bairacli Levy

Wil je weten op welke manier kruiden je kunnen ondersteunen in jouw proces? Ben je op zoek naar kruiden die jou inwendig of uitwendig kunnen helpen bij klachten? Ik ga graag met jou op avontuur in de wonderlijke plantenwereld om te ontdekken welke kruiden jou kunnen ondersteunen.

Heb je vragen over klachten bij kinderen? Ook hier denk ik graag met je mee!

Hoe werkt het?

Op deze pagina kun je kiezen uit twee opties of een combinatie! Ik kan een heilzame persoonlijke theemix of kruidenelixer voor je samenstellen!  Om jou zo volledig mogelijk te ondersteunen maak ik regelmatig in overleg met jou een combinatie van een kruidenelixer met aanvullend een kruidenthee. In de kruidenelixer gaan dan de belangrijkste kruiden voor jouw klacht en in de kruidenthee gaan dan de extra aanvullende ondersteunende kruiden!


Wat kun je verwachten?

Ik maak een mooi kruidenmix of kruidenelixer met natuurlijke ingrediënten die jou persoonlijk kunnen ondersteunen. Daarbij gebruik ik mijn kennis en expertise als kruidengeneeskundige. Ik werk zo veel mogelijk met biologische producten en ecologische verpakking/ materialen.


Nog even dit…..

Ik ben geen vervanger voor een arts en raad je altijd aan om eerst naar een arts te gaan als je twijfelt over klachten, bij langdurige klachten of bij terugkerende klachten. Kruiden zijn geen vervanger voor medicijnen maar een ondersteuning voor je lijf en geest.