Workshop

Natuurlijke huidverzorging met kruiden

Woensdag 26 augustus 2020 9.30 -11.30/ 12.00 uur

In deze workshop gaan we aan slag met het maken van eigen natuurlijke huidverzorging op een basis van heilzame kruiden! We gebruiken gedroogde of verse kruiden uit de tuin, heilzame kruidenoliën, plantaardige boters en wassen en natuurlijke kleurpoeders zoals spirulina of hibiscuspoeder. Ik laat je een beetje kennismaken met kruidengeneeskunde door uitleg te geven over de kruiden die we gebruiken. Een mooie combinatie van kennis en praktijk.


Programma

We beginnen de workshop met het samenstellen van je eigen heilzame kruidenthee.

Body bar

In het eerste deel maken we een body bar met natuurlijke ingrediënten zoals kokosolie, kruidenolie, plantaardige was. Je mag zelf een etherische olie uitzoeken om je bodybar jouw favoriete geur te geven.

Kruidenmasker

In het tweede deel van de workshop leer ik je hoe je zelf een kruidenmasker kunt maken met natuurlijke ingrediënten zoals klei, spirulina en kruiden!

Bij elk onderdeel leg ik de werking uit van de producten waarmee we werken en staan we stil bij 2 prachtige kruiden die we verwerken in de producten. We staan stil bij hun uiterlijk, geneeskrachtige werking en hun gebruik.


Prijs: 32.50 Dit is inclusief:

  • Kruidenthee en vegan cake/ taart
  • Je eigen kruidenproducten en informatie over de kruiden neem je mee naar huis.
  • Ervaring en kennis waar je na deze workshop zeker veel aan gaat hebben!

Locatie: De workshop vindt plaats bij mijn fijne ‘thuis’ . Adres: van Bemmelenstraat 13, 2152 XA Nieuw Vennep (Noord- Holland) Duur: Deze workshop duurt 2 uur met een uitloop van een half uur.


Aanmelden: Je kunt je aanmelden door deze workshop aan je winkelmand toe te voegen.

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

Er doen maximaal 6 personen mee aan de workshop.


Annuleringsvoorwaarden:

Bij annulering binnen 48 uur na boeking geldt een restitutie van 100%. Bij annulering meer dan 7 dagen voorafgaand aan de workshop geldt een restitutie van 50%. Vanaf 7 dagen voor de startdatum geldt er geen restitutie.
Wil je ook weten hoe je je eigen natuurlijke verzorging maakt? Meld je dan nu aan!