kruidensiroop zelf maken        

​Workshop Kruid en Kind

Kruiden en kinderen.. wat een mooie combinatie. Ik zet al jaren mijn favoriete kruiden in voor mijn kinderen bij allerlei kwalen. Ze vinden het heel fijn om thee te drinken waardoor ik mijn kruiden altijd goed in kan zetten. In het najaar maak ik altijd een hoestdrankje die zowel slijmoplossend, verzachtend en weerstandsverhogend werkt. Soms zegt ze.. mam ik heb oorpijn.. en dan pak ik meteen mijn smalle weegbree tinctuur en dan weet ik.. het komt  goed.

In deze workshop kun je leren hoe je kruiden in kunt zetten bij onschuldige kwalen bij kinderen. We gaan in op beginnende ziektes, hun functie en hoe we het kind kunnen ondersteunen hierbij. Daarnaast behandelen we welke kruiden je in kunt als eerste hulp bij kinderen.

We gaan diep in op  kruiden, zoals Tijm, Vlier en Smalle Weegbree. We bespreken hoe ze eruit zien, wat hun medicinale werking en hoe je ze in kunt zetten. Daarnaast gaan we hier natuurlijk praktisch mee aan de slag.​


Programma

We beginnen de workshop met het maken van een heerlijke kruidenthee.

HOESTDRANK

In het eerste gedeelte maak je een medicinale hoestdrank van Tijm, Salie en Vlier.

Goudsbloemzalf

In het tweede gedeelte ga je een goudsbloemzalf maken.


Prijs: 32.50 Dit is inclusief:

  • Kruidenthee en vegan cake/ taart
  • Je eigen kruidenproducten en informatie over de kruiden neem je mee naar huis.
  • Ervaring en kennis waar je na deze workshop zeker veel aan gaat hebben!

Locatie: De workshop vindt plaats bij mijn fijne ‘thuis’ . Adres: van Bemmelenstraat 13, 2152 XA Nieuw Vennep.

Duur: Deze workshop duurt ongeveer 2 uur.


Aanmelden: Je kunt je aanmelden door deze workshop aan je winkelmand toe te voegen.

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN.

Er doen maximaal 6 personen mee aan de workshop.


Annuleringsvoorwaarden:

Bij annulering binnen 48 uur na boeking geldt een restitutie van 100%. Bij annulering meer dan 7 dagen voorafgaand aan de workshop geldt een restitutie van 50%. Vanaf 7 dagen voor de startdatum geldt er geen restitutie.

Wil je ook leren hoe je je kinderen bij ziekte kunt ondersteunen met kruiden. Schrijf je dan in voor de workshop!