Ritual Bath

RITUAL BATH

badkruiden

 

Badrituelen..

Geniet jij ook zo van een warm bad of voetenbad? Een warm bad verwarmt je lijf en brengt je zenuwen tot rust en geven je nieuwe energie. Het lichaamsoppervlak wordt op een fijne manier verwarmt en er vindt een doorbloeding plaats van weefsels en klieren. Door de warmte worden functies in je lichaam geactiveerd en vindt er ontgifting plaats!

 

Kruidenbaden.. een extra dimensie

Je kunt ook heerlijke kruiden toevoegen aan je bad voor een therapeutische werking! Denk aan kruiden die op je zenuwstelsel werken zoals de ontspannende Lavendel, Citroenmelisse of Sinaasappelbloesem. Heeft je huid wat extra verzorging nodig? Voeg dan kruiden aan je bad toe zoals Goudsbloem, Kaasjeskruid, Kamille en Vlierbloesem.  Wil je je lijf ondersteunen  bij  het ontgiften tijdens een reinigingsproces? Neem dan reinigende kruiden zoals Brandnetel, Kleefkruid, Madelief en Munt.  

 

Hoe ga je te werk?

Je kunt een sterk aftreksel maken van de kruiden en dit toevoegen aan je badwater. In de badkruidenzakjes bij Kruidenzusje vind je fijne combinaties in handige bio katoenen zakjes die je simpelweg toevoegt aan je badwater. Zo worden de kruiden tastbaar en is de aromatische belevenis groter. Scrub met het zakje vol kruiden over je huid voor een extra stimulans!

Heb je geen bad thuis? De zakjes zijn ook geschikt voor in een voetenbad of om tijdens een doucheritueel mee te wassen (scrubben). Wrijf je huid in met het kruidenzakje, laat even intrekken en neem de geur van de kruiden in je op!

 


TIP: Verwen je huid na een heerlijk kruidenbad met een fijne Body bar of Kruidenolie!