Online Workshop Herfst & Winter

ONLINE WORKSHOP HERFST & WINTER

 

" Verdiep je in de kruiden die je ondersteunen tijdens de herfst en winter"

Doe mee aan de workshop ‘Herfst en Winter’ en verdiep je van uit je warme huis in de prachtige kruiden die jou nu goed kunnen ondersteunen! In deze koude wintermaanden kunnen we de geneeskracht van kruiden namelijk goed gebruiken. Ter voorkoming van klachten maar ook ter ondersteuning bij klachten!


 

Wat is het mooi om de kennis van die mooie kruiden te delen! Ik heb deze mooie online cursus uitgewerkt om jou te inspireren in de natuur te duiken en je eigen heilzame producten te maken!

Wat dacht je van de de Rode Zonnehoed, ook wel Echinacea, als krachtpatser die je weerstand een boost geeft? Of de heerlijk verwarmende Rozemarijn die je hele lijf verwarmd en alles weer laat stromen….

Je kunt in de natuur in de herfst nog heel veel geneeskracht vinden! Ga eens op zoek naar Vitamine C rijke Rozenbottels of  hartversterkende Meidoornbessen! Verwerk ze tot een heerlijke thee of jam! 

Wat leer je allemaal in deze workshop?

INTRODUCTIE

In de introductie leer je de basis van kruidenthee, tinturen en elixers maken. Wat zijn dit eigenlijk en hoe worden deze gemaakt? Hier vind je, door middel van werkbladen, alvast wat leuke opdrachten waarmee je aan de slag kunt gaan!

KRUIDENVERDIEPING

In de ‘Kruidenverdieping’ ga je je verdiepen en verbinden met 6 prachtige uitgewerkte kruiden! Hoe zien ze eruit? Wat is hun geschiedenis? Wat is de geneeskrachtige werking? Op welke manier kun je deze kruiden inzetten? Je leert het allemaal in de Kruidenverdieping!

RECEPTEN

In de 9 recepten ga je zelf aan de slag met mooie stap voor stap uitgewerkte recepten. Het zijn kruiden die je NU kunt vinden de natuur en kruiden die je net dat beetje extra geven in deze maanden! Maak een bijvoorbeeld een heerlijke verwarmende olie, een opbouwende elixer of een heerlijke meidoorn jam!

Wat kun je verwachten?

 

 

♥ Leer gemakkelijk vanuit je warme huis!

♥ Verbind je met de natuur!

♥ Maak kennis met kruidengeneeskunde!

♥ Verdiep en verbind je met de prachtige kruiden!

♥ Maak prachtige kruidenbrouwsels met behulp van makkelijke recepten!

Praktische informatie


Hoe werkt het?

Bestel de workshop door hiernaast op het product te klikken! Wanneer je deze workshop hebt gekocht krijg je zo snel mogelijk een melding in je mail ‘bestelling voltooid’ . In die mail zitten de links waarbij je alle informatie kunt opslaan op elk gewenst apparaat. Uiteraard heb je ongelimiteerd toegang tot alle informatie!


Heb je vragen? Kom je ergens niet uit? Stel je vragen gerust via de contactpagina!