Webshop Kruidenproducten

Alle onderstaande producten zijn vegan (dus volledig plantaardig)

Herbal Infusions DIY

Maak je eigen kruidenelixer met gedroogde kruiden die speciaal zijn samengesteld. Een kruidenelixer is een drankje (in dit geval op een basis van appelazijn) met getrokken kruiden. Dit drankje neem je drie keer daags in. Het enige wat je aan dit bruine flesje hoeft toe te voegen is bio appelazijn en een beetje geduld..

Herbal Face & Body

Heilzame en ondersteunende vegan (plantaardige) kruidenzalf en kruidenolie voor je lichaam en gezicht. Goed voor jezelf maar ook zijn ze geschikt voor kids!

Bath

In deze handige katoenen zakjes zitten kruidenmixen die bestaan uit gedroogde kruiden, etherische olie en keltisch zeezout. De geneeskrachtige kruiden zijn zorgvuldig samengesteld om bijvoorbeeld te ontspannen of te reinigen.

Geen gedoe met kruiden uit je bad vissen, maar alles bij elkaar in een handig zakje die je gewoon toevoegt aan je badwater! Het zakje kun je ongeveer 2 keer gebruiken!

Herbal sprays

Fijne handige sprays met aromatische kruiden die je geestelijk ondersteunen! De spray bevat een alcohol, water en enkele druppels etherische olie. Gebruik de spray op je kleding, je kussen of gewoon lekker in de lucht bij een moment van stress, uitputting of wanneer je moeilijk in slaap kunt komen. 

Sweet dreams

Heerlijke aromatische kruiden om in te slapen en door te slapen! Ook geschikt voor kinderen!

Baby en kind

Deze kruidenproducten speciaal gemaakt voor de tere baby en kinderhuidjes. Ze werken verzachtend, zuiverend en helend.

Kits

Deze samengestelde kits bestaan uit fijne kruidenproducten die elkaar op een mooie manier aanvullen. Fijn voor jezelf, maar ook als cadeau!

Moederkruid |  E-book

Dit mooie kruidenboekje is speciaal voor aanstaande moeders! Wil je ook weten welke kruiden jou en je kindje kunnen ondersteunen tijdens de 9 maanden van je zwangerschap en de eerste weken erna? Dan is dit boekje speciaal voor jou!